Hvem dækker skader, der forekommer ved professionel fugning?

0

Har du besluttet dig for, at få fuget eller omfuget din bolig, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at det er en opgave, du bør vælge at udlicitere til et professionelt firma, der både besidder den rette ekspertise og erfaring, så du dermed kan være sikker på, at du er i gode hænder – også selvom det oftest er en løsning, der en kende dyrere end andre.

Heldigvis forholder det sig således, at der findes mange danske firmaer, der arbejder med fugning. Derfor har du også rig mulighed for at finde en god løsning, hvor høj kvalitet og en god pris går op i en højere enhed. Hvis du vælger et professionelt firma, så er du selvfølgelig også bedre sikret i forhold til kvaliteten af det endelige arbejde og resultat.

I og med, at arbejdet udføres med særligt fokus på kvaliteten og med en sans for selv de mindste detaljer, så er der også bedre forudsætninger for, at der ikke forekommer skader under arbejdet. I et sådant tilfælde, så skal du heller ikke være i tvivl om, hvem der er pålagt at betale for udbedringen af de skader, der forekommer under arbejdet.

Skal jeg selv dække skaderne?

Hvis det skulle hænde, at der forekommer skader på din bolig under arbejdet med at fuge eller omfuge din bolig, så skal du naturligvis ikke være bange for, at du selv skal stå for at dække de skader, der forekommer. Der er rigtig mange boligejere, der er bange for dette – uanset om der er tale om fugearbejde eller derimod noget tømrerarbejde.

Det er også ensbetydende med, at du f.eks. ikke skal til at bøvle med din husforsikring, for at få dem til at betale for gildet. I stedet er det den hyrede virksomhed, der skal varetage denne del, da det naturligvis er dem, der enten skal udbedre skader ved egen arbejdskraft eller derimod betale for den arbejdskraft, der er påkrævet i denne forbindelse.

I denne forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at der er forskel på deciderede skader og hvad der kan defineres som værende en form for byggesjusk. Ikke dermed sagt, at det ikke er det valgte firmas ansvar, hvis der er tale om sjusk, men oftest er det dog noget, der i stedet skal udbedres af det amme firma, der har stået for fugningen.

Risikoen for skader er meget minimale

Selvom det hele – med garanti – lyder skræmmende, så er det vigtigt at understrege, at der er meget minimal risiko for, at der ender med at forekomme skader i forbindelse med denne type af arbejde. Derfor er det bestemt heller ikke noget, der skal afholde dig fra at få foretage fugearbejde på din bolig, hvis det er noget, der er nødvendigt.

Hvis det endelige skulle ske, så er langt de fleste danske firmaer, der arbejder med denne type af arbejdsopgaver naturligvis også voksne nok til at vide, at de selv har forpligtelser i forbindelse med udrette deres fejl eller derimod betale for den arbejdskraft, der er påkrævet i denne forbindelse – blot endnu en grund til ikke at frygte dette.

Ydermere, så skal det også gøres klart, at der til hver en tid vil være et forsikringsselskab indblandet. Det betyder også, at uanset hvad, så er der ikke noget, der kan ende med at tilfalde dig – uanset hvordan situationen vendes og drejes. Hvis der er en selvrisiko, der skal betales, så er det selvfølgelig noget, der skal betales af det firma, du har hyret ind.

Har du tidligere været en kende afholdende i forhold til at få udført arbejde på din bolig, fordi du har frygtet hvordan skader håndteres, så har du ikke længere noget at frygte.

Rate this post

Leave A Reply