Fugning af badeværelse

Hvis dit badeværelse enten er blevet lidt træt i betrækket og trænger til en omfugning, eller hvis du er ved at bygge nyt og derfor skal bruge helt nye fuger til dit nye badeværelse, så er det kommet til det rette sted.

I denne guide lærer du nemlig på et par minutter, hvordan du potentielt set sparer dig selv for mange penge på byggekontoen, når du skal i gang med badeværelset.

Fugning af badeværelse er et område, som enhver boligejer kommer ud for at skulle forholde sig til før eller siden. De mange klinker og fliser på badeværelset er sat op med fine, små fuger ind imellem. Disse fuger er med til at isolere badeværelset, som er et vådrum, og på den måde trænger vand og fugt ikke ind igennem væggen og ødelægger det øvrige murværk.

få 3 tilbud på fugning og omfugning

Hvad koster fugning af badeværelse?

Det er praktisk talt umuligt at give en fast pris på fugning af badeværelser, da det varierer fra badeværelse til badeværelse.

Hvilke typer fliser eller klinker har du, eller ønsker du? Hvilke fugetyper foretrækker du? Hvor stort er rummet? Og ikke mindst; hvilken leverandør vælger ud til opgaven?

Disse og lignende spørgsmål er med til at afgøre din endelige pris for fugning af netop dit badeværelse. Den eneste måde at blive helt sikker på, hvad det kommer til at koste dig at få et professionelt murerfirma ud og klare opgaven til punkt og prikke, er ved at indhente forskellige tilbud.

Når du indhenter flere forskellige tilbud og sammenligner priser, sikrer du dig selv muligheden for at træffe beslutningen om valg af leverandør på et oplyst grundlag.

Det kan dog tage oceaner af tid og energi at ringe rundt og indhente tilbud fra alverdens firmaer på egen hånd – så vi foreslår i al beskedenhed en væsentlig nemmere (og gratis) metode herunder:

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at indhente tilbud og spare penge

Der findes i dag en række dygtige og meget effektive tilbudstjeneste på nettet, som du kan bruge til at indhente tilbud på alverdens opgaver og produkter.

Og netop bygge- og boligbranchen har sin helt egen populære mastodont til jobbet; nemlig 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende indhente tilbud på fugning af badeværelse og alle andre byggerelaterede opgaver.

Du sender din opgave ind, og 3byggetilbud.dk sørger så for at matche dig med kvalitetsgodkendte leverandører, som kan klare opgaven for dig.

Det smarte sker her: Firmaerne konkurrerer mod hinanden om at vinde din opgave, og det er udelukkende dig, som bestemmer. Derfor vil de også skrue på prisen for at overbevise dig, hvormed du ender med et langt bedre tilbud, end hvis du blot havde valgt det første det bedste firma, du kunne finde i telefonbogen.

fugning af badeværelse

Fordele ved ny fugning af badeværelse

Når du opdaterer fugerne i dit badeværelse med en kærlig behandling og ny, frisk mørtel, så får du et langt pænere badeværelse, som samtidig fungerer mere effektivt.

Fugerne er nemlig ikke kun for syns skyld; de bruges til at holde fugten væk fra det indre murværk, hvormed fugtskader undgås, og du får et bedre indeklima i hele hjemmet.

Nye fuger på badeværelset er også med til at give et bedre indtryk over for potentielle købere og øger boligens værdi, når du vil sælge.