Fugning af mursten og murstensvæg

Fugning af mursten og murstensvæg er til tider nødvendigt for enhver boligejer. Selv den stærkeste mørtel kan ikke holde for evigt, og med tiden vil fugerne smuldre og eventuelt forsvinde helt. Dette er rigtig skidt, da det skader dit murværk og giver dårligere isolering.

I denne guide lærer du, hvordan du sikrer dig selv det bedste tilbud på fugning af mursten, når du skal til at shine dit hus op igen.


Klik her – hvis du vil have 3 gratis tilbud på fugning af mursten


Guide: Bedste pris på fugning af mursten og murstensvæg

Hvis du virkelig vil sikre dig det skarpeste tilbud til prisen på fugning af dit murværk, så skal du sætte din opgave i udbud blandt flere forskellige murerfirmaer.

Dette gør du allernemmeste og hurtigst på en tilbudsportal på nettet – den mest brugte inden for byggebranchen i Danmark hedder 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk har en masse kvalitetsgodkendte og dygtige håndværkere tilknyttet, som de sætter din opgave i udbud blandt. Disse leverandører konkurrerer så internt om at overbevise dig om at vælge dem til opgaven. Konkurrenceparameteret er med til at give dig en billigere slutpris.

Så nemt er det at bruge 3byggetilbud.dk

Du kan lynhurtigt og nemt bruge 3byggetilbud.dk selv, når du vil spare penge på fugning af mursten på dit hus.

Du følger blot disse 3 enkle trin:

  1. Klik ind på deres hjemmeside – det kan fx gøres via linket her på siden
  2. Du udfylder opgavebeskrivelsen så detaljeret, som det er muligt for dig. Derudover oplyser du selvfølgelig de øvrige nødvendige informationer
  3. Du sender opgaven ind, hvorefter du venter på at modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Husk på, at 3byggetilbud.dk er gratis og uforpligtende at bruge. Det betyder også, at du ikke forpligter dig til at tage imod tilbuddene, og du kan således til enhver tid afvise alle 3 tilbud, hvis du fortryder eller finder et alternativ.

fugning af dør

Så nemt er det at bruge 3byggetilbud.dk til at få en god pris på fugning af mursten

Fordele ved fugning af mursten og murstensvæg

Når du vælger at få lavet nye fuger mellem dine mursten, så opnår du en række klare fordele i forhold til det gamle og porøse murværk.

Først og fremmest isolerer fugerne bedre mod vind og vejr, når de har fået en opfrisker. Dette sikrer dig et stærkere og mere solidt bygningsværk, som holder vandet ude af huset.

Afledt af dette får du også et mere optimalt indeklima og en lavere elregning, da kulden ikke bare kan suse ind og ud mellem de gamle fuger.

Dernæst er det vigtigt at påpege, at nye fuger giver huset et flot udtryk, og rent kosmetisk hjælper dette gevaldigt på førstehåndsindtrykket over for potentielle købere. Det øger naturligvis også værdien af boligen, hvis du går med planer om at sælge.