Hvad koster omfugning af hus?

0

Der er ikke nogen standardpris for, hvad det koster at omfuge et hus. Der er nemlig en række forhold, der spiller ind, som påvirker den samlede pris for at omfuge et hus. Alligevel vil vi dog her give dig en indikation af, hvad du kan forvente med hensyn til prisen, såfremt dit hus skal omfuges.

Hvad bestemmer prisen?

Som nævnt er der flere faktorer, der spiller ind, når prisen skal bestemmes på omfugningen. Der er en række skridt i selve udførelsen af en omfugning, og jo mere du overlader til firmaet, der står for opgaven, jo mere tager de naturligvis for projektet.

Få 3 tilbud på omfugning hos 3byggetilbud.dk

Hos 3byggetilbud.dk kan du på under 5 min. indhente tre gode tilbud på omfugning af hus

Hvad består omfugningsarbejdet i?

Fugerne skal først udkradses, rengøres, der skal sættes nye i, og til sidst skal der rengøres. Såfremt firmaet står for hele opgaven, er prisen altså dyrere.

Dertil kommer, at prisen – naturligvis – stiger sammen med antallet af kvadratmeter. Derudover vil prisen hos mange firmaer også være en smule dyrere for de kvadratmeter, der ikke er let tilgængelige. Hvis eksempelvis der skal udskiftes fuger i flere meters højde, vil dette kræve et stort stillads, og dette koster også. Derfor vil prisen for denne del af huset stige.

Opsummering

Som du kan læse, så afhænger prisen i høj grad af, hvor mange kvadratmeter der er tale om samt hvor lettilgængelige disse kvadratmeter er. Hos Superfugning.dk anbefaler vi, at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvis du gerne vil have en super skarp pris på din opgave.

Hvilket udgangspunkt kan du så bruge i forhold til prisen?

Der er en tommelfingerregel du kan gå ud fra, når du skal indhente priser. Den samlede pris bør ikke overstige 450-600 kroner pr. kvadratmeter eksklusive moms. Denne prisstandard er både inklusive udkradsning, nye fuger, og hvad processen ellers måtte indebære. Det er dog også muligt ved nogle firmaer at indhente priser på blot udkradsning eller omfugningen, hvis du selv ønsker at stå for dele af processen.

Indhent tilbud på omfugning

Selve processen (indhentning af tilbud hos forskellige firmaer) kan være vanskelig og tage meget tid, hvis du henvender dig til hvert enkelt firma i dit lokalområde, der beskæftiger sig med omfugning. Derfor kan du med fordel benytte tilbudstjenester som eksempelvis 3byggetilbud.dk, hvor du ved at udfylde en kort formular (se billede herover) kan modtage tre tilbud på dit byggeprojekt.

Tjenesten er helt gratis og nem at bruge.

Leave A Reply