Hvad koster omfugning af et murværk?

0

Vi kan sagtens nikke genkendende til det: Hvis du skal have udført en omfugning af et eksisterende murværk, kan det være svært at gennemskue, hvad du egentlig skal betale, såfremt du ønsker professionel hjælp udefra. Der er nemlig flere forskellige faktorer, der bestemmer, hvilken pris du ender med at betale for omfugningen.

Hvorfor svinger prisen?

Der er mange ting, der påvirker prisen på omfugningen af dit murværk. Det er det, der gør, at det kan være svært at give en standardpris for projektet. Alligevel bør du dog regne med at skulle betale et sted imellem 450 og 600 kroner eksklusive moms pr. kvadratmeter, der skal omfuges.

få 3 tilbud på fugning og omfugning

Du kan dog regne med, at kvadratmeterprisen er en smule højere for områder af murværket, der er højt beliggende. Hvis der for eksempel er tale om en høj gavl på 5-6 meter, så skal der anvendes et stort stillads, hvilket vil medføre, at prisen stiger.

Dertil kommer, at du kan vælge at stå for dele af processen selv. Eksempelvis kan du vælge at stå for udkradsningen af de gamle fuger – et arbejde, der dog kræver masser af arbejdstimer og hårdt arbejde. En anden mulighed er, at du selv står for at lave de nye fuger, hvilket også vil skære en del af regningen. Alt i alt kan du tale med fugefirmaet om, hvilke muligheder og variable, der er.

Hvordan indhenter jeg tilbud?

Førhen måtte du ringe rundt til forskellige firmaer med henblik på at indhente tilbud og priser på dit projekt. Heldigvis har internettet i dag en række tilbudstjenester, hvor du har mulighed for at udfylde en projektbeskrivelse, som sendes ind via internettet. Efter et par dage vil du modtage en række tilbud i din mail-indbakke, hvor du kan vælge og vrage imellem de indsendte tilbud. En af disse tjenester er 3byggetilbud.dk, der er blandt de allerbedste tjenester på internettet i denne kategori. Derudover er det gratis og uforpligtende.

Leave A Reply