Husk fugning i dit nye bryggers

0

Hvis i er ved at bygge nyt og skal have et bryggers i hjemmet, så er det vigtigt, at man ikke glemmer fugningen. Fugningen har selvfølgelig en stor betydning for flere rum, men det kan også have meget at sige i bryggerset. Folk kan have en tendens til at glemme bryggerset, hvilket ikke altid er lige godt. Der kan nemlig også opstå meget fugt ude i et bryggers, hvis det er der, man ordner sit vasketøj. Derfor er det vigtigt, at man ikke springer over, hvor gærdet er lavest men sørger for, at der bliver fuget ordentligt fra starten. På den måde kan man være sikker på, at der ikke kommer nogle skader i hjemmet, og man slipper for at bruge penge på at få det fikset og lavet om. Fugning har derfor en stor betydning, når man skal bygge et nyt hus.

5 tips til at få mest muligt ud af sit bryggers

Når hjemmet er bygget og bryggerset står klar, så er det selvfølgelig vigtigt, at man får mest muligt ud af rummet. Der er rigtig mange forskellige ting, man kan bruge et bryggers til. Nogle bruger det som vaskerum, mens andre bruger det som entré. Det vigtigste er altså ikke, hvad man bruger rummet til, men at man udnytter dets potentiale fuldt ud til ens formål. Her er der derfor 5 tips til, hvordan man kan udnytte sit bryggers bedst muligt.

  1. Udnyt pladsen med høje skabe. Ofte bruger man et bryggers til at opbevare mange forskellige ting, og hvis man virkelig skal udnytte pladsen i bryggerset, er høje skabe en god idé. På den måde bruger man også pladsen oppe omkring loftet, så man kan opbevare endnu flere ting.
  2. Husk at brug gulvmåtter. Når man bruger bryggerset som entré, er gulvmåtter essentielt. De kan være med til at undgå meget snavs og mudder inde i rummet. Især hvis man har børn, er det oplagt med en gulvmåtte henne ved døren, hvor de kan stille deres mudrede sko, så de ikke slæber snavset med indenfor.
  3. Brug skoskabe. Skoskabe kan være med til at få bryggerset til at se meget mere ryddeligt ud. Det kan hurtigt komme til at rode, hvis man blot smider sine sko ind til siden. Dette undgår man med et skoskab, hvor man let kan gemme skoene væk, så de ikke ligger i vejen.
  4. Få en bænk. Har man et bryggers, hvor der er plads til en bænk, er det en god måde at lave siddepladser derude. Det kan være en stor hjælp, når børnene for eksempel skal have sko på, eller hvis man skal ud hele familien, og man gerne vil sidde ned, mens man venter på, at resten får gjort sig klar.
  5. Vær kreativ i indretningen. Bare fordi det er et bryggers, behøves det ikke se kedeligt ud. Man kan sagtens være kreativ med sin indretning af bryggerset, så det ser flot og præsentabelt ud. Det er trods alt det første rum, man ser, hvis det bruges som entré.
Rate this post

Leave A Reply