Fugning af teglsten

0

Hvis du oplever problemer med vand og sne, som trænger ind gennem dit tag, kan det være nødvendigt med en fugning af dine teglsten. En fugning af teglsten foregår ved, at et professionel tagfirma kommer ud til din bolig og fuger alle åbninger med kit på en måde, så det dækker effektivt, men stadig er næsten usynligt.

Derfor skal du læse med her på siden

I denne artikel kigger vi lidt nærmere på nogle af de spørgsmål, der gemmer sig under emnet ’fugning af teglsten’. Du bliver således hurtigt klogere på, hvorfor det er en billigere løsning end at udskifte hele taget, hvor mange år en fugning holder, og ikke mindst hvordan du finder det bedste og billigste tilbud på fugning af teglsten.

få 3 tilbud på fugning og omfugning

Sådan sparer du penge på fugning af teglsten

Når du skal finde et tagfirma til at klare fugningen af dit tag, er det ikke fuldstændig ligegyldigt, hvilket firma og hvilket tilbud du vælger. Priserne kan nemlig svinge voldsomt fra firma til firma, og det dyreste er ikke altid nødvendigvis det bedste – og omvendt.

Du behøver dog ikke frygte at skulle hive den gamle, tunge gule telefonbog frem fra gemmerne og gå i gang med at ringe rundt efter tilbud hos samtlige tagfirmaer i dit nærområde. Du kan heldigvis gå på nettet, hvor du finder de populære 3-tilbudstjenster såsom 3byggetilbud.dk.

Derfor skal du bruge 3byggetilbud.dk

Netop 3byggetilbud.dk er en af de mest anerkendte og anvendte udbudstjenester inden for bl.a. tagopgaver herhjemme i Danmark. Du indsender din opgave, hvorefter du kvit og frit og helt uforpligtende modtager 3 tilbud fra professionelle leverandører, som alle kæmper internt for at få lov til at hjælpe dig med din opgave.

Dette skruer priserne i bund for dig som boligejer, og du er dermed sikret de absolut bedste priser – vel at mærke stadig med en knivskarp og langtidsholdbar kvalitet.

Klik her – og få 3 gratis tilbud på fugning af teglsten

Undersøg gerne firmaets tidligere arbejde

Fugning af teglsten og andre tagtyper er først fremmest en praktisk investering, som sikrer boligen mod fugtskader og lignende. Men en fugning må også meget gerne se godt ud og passe ind i huset og tagets øvrige arkitektoniske udformning.

Dette er især vigtigt, hvis der er tale om en overstrygning, som vi kommer mere ind på længere nede på siden. Uanset hvad, så er det en god idé, hvis du bruger lidt tid på at undersøge billeder og eventuelle udtalelser fra tidligere kunder hos de enkelte firmaer. På den måde kan du se på billederne, om deres fugearbejde rent faktisk også ser godt ud.

I dagens Danmark er der efterhånden så meget pres på vores erhvervsliv, at langt de fleste tagfirmaer godt ved, at man ikke kan nøjes med at levere et halvgrimt stykke arbejde – for så smutter kunderne. Derfor er du også næsten altid sikret et flot resultat, men derfor kan der selvfølgelig stadig godt være nogle plattenslagere iblandt firmaerne. Derfor er det som nævnt før en god idé at se billeder af tidligere udførte opgaver lignende din.

Hvor længe holder en fugning af teglsten?

Når du skal have fuget dine teglsten, bliver der typisk anvendt Bitumen fugemasse – også kaldet kit. Forudsat at du vælger den rette leverandør, som udfører arbejdet ordentligt, og hvis der anvendes kit, så holder dit tag typisk op til 30 år længere.

Fugning af teglsten er dermed også en ganske billig og meget effektiv, langtidsholdbar og lukrativ investering, hvis du oplever, at slagren og fygesne ikke kan holdes ude af taget.

Det kan mange gange ikke svare sig at udskifte hele taget, og du kan nøjes med en fugning og dermed forlænge tagets levetid med 20-30 år med et ganske lille indgreb.

Få 3 tilbud på fugning hos 3byggetilbud.dk

Sådan ser det ud, hvis du gerne vil have 3 gratis og uforpligtende tilbud på fugning af teglsten

Hvad er en overstrygning?

En overstrygning er kort fortalt en fugning af teglsten, som foregår på oversiden af taget. I modsætning til en understrygning kan en overstrygning være nødvendig at udføre i nogle tilfælde. Dette afhænger bl.a. af tagets type, hvorvidt tagetagen benyttes til beboelse eller ej samt en række andre parametre.

Du kan altid forhøre dig hos dit tagfirma, som hurtigt kan fortælle dig, hvorvidt en overstrygning er den bedste løsning – eller om i bør gøre brug af en understrygning.

Hvis du sidder og er lidt bange for om en overstrygning kommer til at se grim ud, så frygt ej – eftersom mange firmaer i dag bruger kit til fugning af teglsten, kan det næsten ikke ses, medmindre du går meget tæt på taget. Og selv da vil du næsten ikke ænse fugningen.

Hvad er en understrygning?

En understrygning er det modsatte af en overstrygning, og der er dermed tale om en fugning af tagets underside. Det foregår med andre ord inde fra tagetagen, hvor eventuelt gammelt plastik fra 70’erne eller 80’erne bliver fjernet, og der bliver fuget med kit i stedet for.

Dette er en god løsning, som overhovedet ikke kan ses på taget udefra. Metoden kan dog ikke benyttes, hvis tagetagen bruges til beboelse. Forhør dig hos din leverandør, som hurtigt kan give dig svar på, om en understrygning er vejen frem for dit tag.

Rate this post

Leave A Reply