Sådan forløber en typisk omfugning af hus

0

I denne artikel vil vi kort fortælle dig, hvordan det typisk forløber, når du skal have omfuget dit hus. Her bliver du guidet fra de indledende skridt, hvor du kontakter håndværkeren eller murerfirmaet, og helt til opgavens afslutning og betaling af regning.

Kontakt til firma

Først bør du kontakte relevante firmaer i dit nærområde, der beskæftiger sig med denne type opgaver. Ikke alle håndværker- og murerfirmaer har så meget fokus på omfugning, hvorfor det kan være en fordel at lave lidt research først.

Dog kan det være en smule omfattende at kontakte flere forskellige firmaer samt at holde styr på tilbud og priser derfra. Derfor kan du benytte dig af en af de mange tilbudstjenester, der er på nettet, således du får en skarp pris. Værd at fremhæve er 3byggetilbud.dk. Her udfylder du en kort formular, hvorefter du vil modtage 3 tilbud på din omfugning.

Få 3 tilbud på omfugning hos 3byggetilbud.dk

Hos 3byggetilbud.dk kan du på under 5 min. indhente tre gode tilbud på omfugning af hus

Selve omfugningen

Når du har fundet det helt rigtige firma til opgaven, kan arbejdet egentlig gå i gang. Sørg for at have klare forventninger og målsætninger til hinanden, således der ikke opstår uenigheder om arbejdet. Du har at gøre med fagfolk, hvorfor de kan deres kram, men hvis du har eventuelle forslag, vil de sikkert være lydhøre.

Omfugningen, specielt udkradsningen af de gamle fuger, kan betyde støjgener, hvilket kan være lidt generende undervejs. De fleste firmaer får dog denne proces overstået hurtigst muligt, således du ikke behøver at leve med støjen i længere tid ad gangen. Dertil kommer, at omfugningen også sviner en del, og der kan være en del byggestøv. Alt dette er dog bare noget du bør forvente for at få nye og flotte fuger, der får dit hus til at fremstå stærkere og ikke mindst meget pænere.

Efter færdiggørelsen

Når arbejdet er færdigt bør du inspicere dette med firmaet. Sørg for, der ikke er fejl eller mangler, ligesom oprydningen bør være klaret, hvis firmaet har lovet dette. Når processen er overstået vil du modtage en faktura til betaling, og hele arbejdet kan herefter betragtes som værende afsluttet, når fakturaen er betalt.

Leave A Reply