Disse boligforbedringer er gode, hvis du vil spare på varmen

0

Føler du, at du bruger alt for meget varme i forhold til, hvad der er ”normalt” eller respektabelt? I så fald er denne artikel lige noget for dig. Den giver dig nemlig en masse god viden om, hvilke boligforbedringer du med fordel kan få udført, hvis du gerne vil minimere dit varmeforbrug.

Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du sparer på varmen.

Nyt tag sætter en stopper for varmespildet

Der er ingen tvivl om, at taget spiller en massiv rolle i forhold til, hvor meget varme der rent faktisk går til spilde. Taget er sidste stop for varmen, inden den rammer den blå luft.

Derfor er det uhyre vigtigt, at du har et godt og velisoleret tag som formår at holde varmen indenfor. Hvis ikke du har det, kan du godt se frem til, at du lader en masse varme gå til spilde.

Hvis du har et ældre tag, er det måske en god ide at undersøge muligehederne for at få lagt et nyt. Selvom et nyt tag er en forholdsvis dyr investering, så er der altså mange penge at hente på varmeregningen qua de varmebesparelser som det nye tagdække kan give dig.

Læs også: http://www.nyt-tag.dk/oplagte-forbedringer-der-er-vaerd-at-overveje-nar-man-skal-have-nyt-tag/

Få fuget dine vinduer optimalt så varmen ikke slipper ud

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine vinduer er fuget optimalt, så er det en uhyre god ide at få tjekket dem efter. Hvis ikke vinduerne er fuget godt nok, vil en stor del af varmen blot slippe ud i den blå luft og dermed gå til spilde – og det er noget som koster mange penge i det lange løb.

Du kan læse mere om fugning af vinduer her.

Varmepumper bliver mere og mere populære

En anden god måde at spare en masse varmekroner på, det er ved hjælp af en varmepumpe. Med en varmepumpe kan du producere uhyre billig energi og varme til brug indenfor. I løbet af de sidste par år er salget af varmepumper eksploderet, hvilket i høj grad vidner om en effektiv og populær energi- og varmekilde.

Se eksempler på varmepumper og dertilhørende tilbehør/udstyr hos TGKSHOP.dk.

Leave A Reply