Sådan får du det bedste tilbud på nybyg

0

Nogle gange sker det, at virksomheden vokser så hurtigt, at der ikke længere er plads til, at I kan være i de lokaler, som I sidder i nu. Måske er det ikke engang muligt at bygge de lokaler om, som I sidder i nu, så de kommer til at passe til jeres behov. I det tilfælde vil det bedste være, at I finder et sted at bygge en ny bygning, så der kan blive plads til alle, og så I kan få det, præcis som I gerne vil have det.

Den store fordel ved nybyggeri er, at I selv kan være med til at definere, hvordan jeres lokaler skal se ud. Det gør, at de kan blive præcist, så de passer til jeres behov. Og det lyder jo alt sammen fantastisk dejligt, men hvad koster det. For hvis det er dig, der skal stå for, at budgettet bliver overholdt, er det rart at vide, hvordan I kan få den billigste pris på jeres nybyggeri. Vel at mærke, hvor det stadig er i en god kvalitet.

Få ingeniøren ind over tidligt i processen

Når I gerne vil have lavet en ny bygning, vil I ofte starte med at kontakte en arkitekt, der kan hjælpe jer med at tegne en bygning, der passer præcis til jeres behov. Når det er gjort, er det vigtigt at få en ingeniør ind over. Mens arkitekten er med til at skabe jeres drømme, er det ingeniørens job at hive dem ned på jorden igen og sørge for, at de kan blive til virkelighed. Det gør vedkommende blandt andet ved at agere som spær beregner på jeres nybyggeri.

Når man skal bygge nyt, er det nemlig vigtigt, at alle tallene stemmer, så bygningen ikke pludselig bukker under, hvis der falder for meget sne på taget. Spærberegningen er nemlig en beregning af, hvor meget dit tag kan holde til. Det gælder både i forhold til sne, regn, og hvad der ellers måtte lande på det. Det er også i forhold til, hvilken form for tagbelægning, der skal på taget.

Når I får ingeniøren ind over tidligt, begynder I meget hurtigere at tale materialer og priser. Det er med til at gøre, at I hurtigt kan danne jer et overblik over, hvad jeres nybyggeri kommer til at koste.

Kontakt flere arkitekter og ingeniører

For at få den billigste pris er det vigtigt, at du kontakter flere forskellige ingeniører og arkitekter, inden I går i gang med projektet. Hvis det ikke er et prestigebyggeri til mange hundrede millioner, som I skal ud i, er det meget muligt, at I kan nøjes med et mindre arkitektfirma. De vil også sagtens kunne lave en plan for jeres nye bygning.

Det er også en god ide at kontakt forskellige ingeniørfirmaer for at høre, hvad de tager for en opgave som jeres. I kan få nogle priser fra dem også vælge dem, der er billigst. Du kan overveje at kontakte ingeniørerne først og så høre, om der er et arkitektfirma, som de har gode erfaringer med at arbejde sammen med. Det kan være med til at gøre arbejdsprocessen både lettere og billigere.

Leave A Reply